10/7/09

La major de les festes

Preparant els Gegants, 03/07/09

Fa poc més de 24 hores s'acabava la Festa Major de Terrassa 2009, un dels millors moments de l’any per a la gent que s’estima aquesta ciutat. Aquests dies Terrassa es veu més viva que mai, la gent surt al carrer, participa, es relaciona... han estat sis dies amb més de 200 activitats per a tots els públics. Vaja, que n’hi havia per no parar.

Tot i que ja no visc la Festa Major com anys enrera, sempre intento com a mínim no perdre’m l’inici de la festa, el divendres a la tarda, i l’exhibició castellera de diumenge. Aquest any la cosa pintava especialment difícil per fer res (veure post anterior) però gràcies a la paciència de la meva dona i de la meva sogra, que m’han permés defugir les meves obligacions de pare algunes estones, encara he pogut fer un reportatge mínimament decent de la festa. Espero que us agradi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un reportje "impresionante". El tratamiento del color y los momentos captados reflejan gran parte de la fiesta.
El plasta 2
PD: por supuesto ya sabes que no lo reconocere en público, pero fotos de profesional.

khalina ha dit...

vaig a mirar les fotos.

Dorm bé? Com va la tasca de pare?

Salva Piqueras ha dit...

Perfecte!! Ja saps que aquest post "pilotàire-conciliador" amb la parenta i família et donarà crèdit per alguna altra escapada, eh trapella???

A mi enguany m'ha passat el contrari. Altres anys gairebé no sortíem, però aquest, com on millor estan els infants és al carrer, només hem fallat al rom cremat. Si estem a punt de fer-nos dels Gegants i tot!!

Com dèia un savi: sigui el que sigui, això també passarà.

Manel Marqués ha dit...

Gràcies, sr. Anònim

Khalina, la tasca de pare va bé, tot i que aniria millor si no hagués esperat als 35 per tenir la primera i als 38 per la segona. Dormir només 4 hores no és tan fàcil com quan tens 20 anys menys. Però en fi, amb 20 anys menys no podia ni plantejar-me marxar de casa, o sigui que de fills ni parlem...

Salva: molt llest, tu. Es nota que en tens experiència ;-)