30/10/08

Neu

Neu al cim de La Mola, 30/10/08

Ha arribat el fred. Qui encara no havia engegat la calefacció a casa, com jo mateix, ahir ja no se'n va estar. Aquest matí miro per la finestra i em trobo això, un petit regal de la natura després de dies de pluja i de grisor.

Ha arribat el fred, sí, i a més, ha arribat de cop. Aquest és el comentari generalitzat. D'aquí dos dies, tots amb guants i bufanda. Què se n'ha fet de la tardor? ja portem uns anys que cada cop hi ha menys transició entre la calor i el fred. No tinc ni quaranta anys però ja he viscut prou per adonar-me que el clima no és el mateix que quan jo era un nen.

I després que vingui l'Aznar a dir que el canvi climàtic és un invent. Manda huevos.

5 comentaris:

Salva Piqueras ha dit...

El fred també ha ajudat a descobrir que hi ha calefaccions que s'han cansat de funcionar, ha suspès l'excursió d'escoles a La Mata per collir castanyes i ha donat nous elements d'anàlisi al familiar aquell del Rajoy... benvingut sigui doncs!

Anònim ha dit...

Curiós que la gent faci les mateixes fotos, ancara que uns amb basiliques-catedrals pel mig i d'altres amb grues. Suposo que son coses dels temps, encara que els primers semblen més intemporals i més al mig en el fons que d'altres

El plasta de las fotos2 que tiene una Olimpus y no ese pote de sony

Manel Marqués ha dit...

"Amigo mio", per què signes el comentari com a anònim, si després t'identifiques? :p

Potser que veiem també les teves fotos...

Anònim ha dit...

Querido y estimado MMd el aguila (no todos tenemos apellidos de tan rancio abolengo)(por cierto supongo que el patriarca volvera a dirigir el imperio en estos momentos, despues de sus batallas personales contra los oscuros anginosos), no tengo nombre URL asi que lo más sencillo es ANONIMO aunque sospeches mi identidad secreta....
tengo que decidir donde las cuelgo, he visto el link al fotockik pero no acabo de decidirme...

El Plasta2....de sony (la próxima vez me busco un seu un poco mas corto
PD la serie del pilar es ESPECTACULAR, aunque esto no lo deré en público (por Dios), cuando es la diada de los malvas??

Anònim ha dit...

por cierto te dejo
http://rutgode.blogspot.co