1/2/10

La volta al món amb la Jackie Rueda

No sense la meva càmera, 07/09/09

Si visiteu o sou usuaris de Flickr ja sabreu que hi ha un fotimer de grups d’allò més variat, des de molt genèrics com “Fotos de flors” fins a tan específics com “Fotos de papereres fetes amb una càmera Holga en diumenge” (aquest no existeix però qualsevol dia el crearà algú). Molts grups al capdavall no són res més que un dipòsit on s’amunteguen imatges d’un tema o característica comuna, però altres generen una veritable interacció entre els membres o potencien la curiositat i l’intercanvi d’informació. Un d’aquests és “La vuelta al mundo”, un grup creat per la fotògrafa venesolana resident a Canadà Jackie Rueda, que he conegut gràcies a Kireei (i a la meva dona, que és adicta a Kireei) .

La Jackie proposa cada mes un tema i fotògrafs de tot el món (hi ha més de 600 persones inscrites) surten al carrer amb la seva càmera i mostren com és la seva ciutat a través d’aquest tema, penjant fotos al mural de grup. A més, a final de mes, cada participant penja al seu blog una mostra del seu treball i/o publica un àlbum a Flickr, i la Jackie en fa un post recollint les fotos que més li han agradat i els enllaços als blogs. A partir d'ara, intentaré fer cada mes un post mostrant la meva aportació al grup. Seran entrades diferents dels que acostumo a fer perquè en lloc de ser una foto més text, incorporaran totes les fotos que hauré fet per al grup (o una selecció, si més no). El primer el faré just després d'aquest, que em serveix per a presentar aquesta iniciativa.

La participació en aquest grup és oberta a tothom, només cal tenir un compte de Flickr (de pagament o gratuit, tant fa). Si us fa gràcia participar, ho podeu fer clicant aquí o al banner que properament posaré a la dreta (“Yo le doy la vuelta al mundo”).