18/5/10

Dels meus arxius: contrallum amb filtre

A la finestra, 06/07/08

Començo amb aquest post la secció dedicada a rescatar dels meus arxius les meves millors fotos. Aquesta la vaig fer fa un parell d’estius, el diumenge de Festa Major, durant l’actuació castellera al Raval de Montserrat. Està feta amb una Canon Powershot A560, una càmera modesta, per dir-ho suaument. Temps d’exposició 1/160, diafragma f/2.6 (desconec si aquestes compactes segueixen la mateixa escala que les reflex). Posteriorment tractada amb Photoshop per a desaturar-la, augmentar una mica el contrast i aplicar-hi un filtre “resplandor difuso” (senyors d’Adobe: s’han plantejat una versió en català de Photoshop?) per a potenciar l’efecte natural de contrallum. Clicant aquí o bé a sobre de la foto la veureu més gran i podreu apreciar millor l’efecte del filtre.

3 comentaris:

imago ha dit...

Bé. Bé! M'agrada aquest apartat nou que encetes!

Lluís ha dit...

El Photoshop en català? Quina barra! Si no hi ha cap català que l'hagi pagat! Que et penses que no ho saben que tots el teniu pirata?

Si féssim com els espanyols, que paguen trincu trincu els prop de 800 euros que costa la versió standard, encara ens podríem queixar. Però es clar, ja se sap com som els catalans...

khalina ha dit...

una foto molt xula. Molt bona idea aquest nou apartat!