6/6/10

Dels meus arxius: posta de sol

Capvespre, 25/08/08

De postes de sol en tinc una bona pila i qualsevol dia crearé un àlbum a Flickr per a mostrar-ne algunes (em sembla que en un post de fa un any ja ho vaig dir, això). Entre les que més m'agraden hi ha aquesta. No és el cel més espectacular que he captat mai, ni de bon tros, però m'agrada la composició i a més la tinc entre les favorites perquè va ser una de les primeres fotos que vaig fer amb l'Alpha 700, la reflex digital que utilitzo des de fa gairebé dos anys i que tants bons moments m'està donant.

La foto la vaig fer un vespre d'agost al cementiri d'un poblet del departament francès del Gard. Si no vaig errat, el nom del poble és Rivières. Encara no dominava ni la meitat de les funcions de la càmera i vaig tirar en automàtic, tot i que rebaixant mig punt la tendència d'exposició per enfosquir una mica la imatge. Velocitat: 1/90. Diafragma: f11. ISO: 200. M'hagués agradat més un angle més gran, però encara no tenia un angular apropiat per a aquesta càmera. Amb tot, el resultat global em va agradar força i la imatge només ha necessitat un petit retoc de nivells.

3 comentaris:

Cris (V/N) ha dit...

Doncs Manel, una posta fantàstica, estaria molt bé, com a iniciativa, fer un bloc de postes, crec que encara no n'he vist cap, així que endavant!! Jo ho vaig fer amb el de finestres, però no hi escric, només hi poso finestres, meves i "regals"que m'envien, el coneixes?? Estas convidat a participar-hi quan vulguis, un petó gran!!

http://finestres-ventanas.blogspot.com/

Manel Marqués ha dit...

Gràcies, Cris. Sí que el conec, el teu "finestrari" i m'agrada molt. Qualsevol dia t'envio unes quantes. :-)

khalina ha dit...

Una posta de sol preciosa. Tot i que té un punt intrigant per la creu del cementiri.

Penso que estaria molt bé fer un blog de postes