1/3/10

La vuelta al mundo: vermell

Oficina de Caixa Terrassa, 26/02/10

Aquest mes de febrer el tema del grup de Flickr La Vuelta al Mundo ha estat el color vermell. Quan a principis de mes vaig veure que la Jackie anunciava el tema vaig quedar una mica parat, vaig pensar que a Terrassa no hi ha gaire color vermell, però amb un parell de dies voltant pel centre amb la càmera he tingut prou per veure que no és així. El color vermell forma part de la identitat de la ciutat, començant per la seva bandera:

El vermell és també el color corporatiu de l'Ajuntament i el de Caixa Terrassa (veure primera foto del post). Aquest últim, però, té els dies comptats: la fusió amb altres caixes portarà un canvi d'imatge ja anunciat, i aviat totes les oficines de Caixa Terrassa seran de color blanc.

Un altre lloc on es pot trobar color vermell a Terrassa (i en això no som diferents a la resta de ciutats) és al mercat. De fet vaig començar per allà la meva recerca, amb la seguretat de trobar pebrots, tomàquets i maduixes:

Finalment, un parell de mostres més que he trobat pel centre: la coneguda botiga de música Casa Farràs i un basar de la Rambla:



De moment he pujat aquestes fotos al grup però, com que en tinc més, m'estic plantejant fer tot un àlbum a Flickr: Terrassa en vermell. Continuarem informant...

Proper tema: minimalisme

4 comentaris:

Ladonnabupu ha dit...

Unas fotos muy chulas. El texto, lo siento, no lo he entendido mucho...

Manel Marqués ha dit...

El blog incorpora un traductor, tienes el botón arriba a la derecha, debajo de la cabecera.
Gracias por visitarme!

Alesi Garcia ha dit...

Muy buenas fotos, me encantaron la fresas.
Usaré el traductor para entender el texto.

Saludos.

Mis Girasoles y yo ... ha dit...

M'han agradat totes, esten molt maques, jo també he fet de les maduixes... qui no fa fotos de maduixes es que no li agraden ! jajajaja Petonet !